Wie zijn wij?

Wie is DeBrandwacht.nl?

Nadat wij zijn toegetreden tot de Eurosafe Group, zijn wij samen met Eurosafe Solutions en R3B Safety & Rescue, de autoriteit in het veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland bieden en leveren wij uiteenlopende diensten en betrouwbare oplossingen. Van het inzetten van rescueteams, brandwachten en mangatwachten tot het uitvoeren van gasmetingen in besloten ruimten. Ook het installeren van ankerpunten op daken en het geven van diverse veiligheidstrainingen behoren tot onze disciplines.

Waar staan wij voor?

Uitvoeren van brandwacht-, mangatwacht-, EHBO- en gasmeetwerkzaamheden op kwalitatief hoogwaardige wijze en op een hoog veiligheidsniveau, waarbij goed opgeleide medewerkers worden ingezet.

Veiligheid bij de werkzaamheden op locatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij streven wij naar maximale klanttevredenheid en leveren wij kwalitatief hoogwaardige medewerkers.

Kwaliteit: wij zorgen dat wij vooraf de wensen en eisen op locatie bespreken en deze communiceren naar onze klanten en medewerkers.

Veilig: wij beoordelen voorafgaande aan de werkzaamheden de risico’s en passen daar de medewerkers en middelen op aan.

Zekerheid: wij leveren wanneer u dat wilt en u heeft de zekerheid van gekwalificeerd personeel die een veilige werkomgeving creëert.

Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor de veiligheid op locatie en het juist uitvoeren van de werkzaamheden.

Onze medewerkers zijn opgeleid volgens de laatste normen en beschikken over de juiste en geldige opleidingen voor de werkzaamheden en/of locatie

Werken bij DeBrandwacht.nl?

Heb jij passie voor veiligheid, ben je in het bezit van de juiste, geldige certificaten en lijkt het jou leuk om aan het werk te gaan als zzp’er voor DeBrandwacht.nl (onderdeel van Eurosafe Group)?

Je kunt een open sollicitatie versturen via de werkenbij website van Eurosafe Group. 

direct een brandwacht nodig?

Wij zijn 24/7 bereikbaar.