Houd het veilig met een brandveiligheidspakket!

Brandveiligheid is een onderwerp dat altijd bovenaan uw prioriteitenlijstje zou moeten staan. Want het zou maar gebeuren: brand, daar wilt u toch niet aan denken! Gelukkig zijn er brandveiligheidspakketten verkrijgbaar waarmee u een beginnende brand kunt detecteren én bestrijden. Wij vertellen u meer.

Checklist brandveiligheid

Om u goed te kunnen adviseren over de brandveiligheid in uw woning, nemen we gezamenlijk de checklist brandveiligheid door. Dit kan zowel telefonisch of per mail, als bij u thuis. Hierop volgend ontvangt u van ons een brandveiligheid-advies en een offerte op maat. Zo kunnen we de basis voor brandveiligheid waarborgen. Gaat u akkoord? Dan komen wij het brandveiligheidspakket spoedig bij u monteren en, indien gewenst, controleren wij de spullen jaarlijks.

Brandveiligheidspakket

Inhoud van het pakket

Het basis brandveiligheidspakket bestaat uit:

  • 2L vorstvrije sproeischuimblusser
  • Optische rookmelder
  • Blusdeken

Alle producten worden door ons gemonteerd.

Uiteraard is het basispakket uit te breiden met extra sproeischuimblussers, rookmelders en blusdekens en eventueel een koolmonoxide (CO) melder.

Prijzen

Basis brandveiligheidspakket vanaf € 92,50 per stuk. (Excl. 21% btw)

Wil je dit pakket uitbreiden met extra rookmelders, sproeischuimblussers, blusdekens en koolmonoxide (CO) melders? Dat is mogelijk!

Klik op de button voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.