De Brandwacht.nl

Onder De Brandwacht.nl B.V. vallen de volgende websites:
www.debrandwacht.nl
www.degasdokter.nl
www.ehbopunt.nl

Onze missie

Uitvoeren van brandwacht-, mangatwacht-, EHBO-, gasmeetwerkzaamheden en leveren en monteren van brandveiligheidspakketten op een kwalitatief hoogwaardige wijze en op een hoog veiligheidsniveau, waarbij goed opgeleide medewerkers worden ingezet.

Onze visie

Veiligheid bij de werkzaamheden op locatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij streven wij naar maximale klanttevredenheid en leveren wij kwalitatief hoogwaardige medewerkers.

Dienstverlening

  • Kwaliteit: wij zorgen dat wij vooraf de wensen en eisen op locatie bespreken en deze communiceren naar onze klanten en medewerkers.
  • Veilig: wij beoordelen voorafgaande aan de werkzaamheden de risico’s en passen daar de medewerkers en middelen op aan.
  • Zekerheid: wij leveren wanneer u dat wilt en u heeft de zekerheid van gekwalificeerd personeel die een veilige werkomgeving creëert.

Medewerkers

  • Verantwoordelijk: onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor de veiligheid op locatie en het juist uitvoeren van de werkzaamheden.
  • Gekwalificeerd: onze medewerkers zijn opgeleid volgens de laatste normen en beschikken over de juiste en geldige opleidingen voor de werkzaamheden en/of locatie.